Sponsor Wielerronde Etten-Leur 14 augustus 2022

De mussen vielen van het dak afgelopen zondag. Desalniettemin zetten de wielrenners weer hun beste beentje voor om een topprestatie te leveren bij de jaarlijkse Wielerronde in Etten Leur. Deze mocht na 2 jaren gedwongen afwezigheid vanwege Corona weer verreden worden en de organisatie was er wederom in geslaagd om in alle categorieën een schitterend deelnemersveld te voorzien. Grote namen bij de profs zoals ondermeer Jonas Vingegaard, Wout van Aart en Bouke Mollema en bij de dames Annemiek van Vleuten, Ellen van Dijk en Lorena Wiebes, gaven acte de presence. En zoals altijd waren de renners goed benaderbaar, petje af voor de organisatie.

Als ingeburgerde projectontwikkelaar in Etten-Leur dragen wij ook graag een steentje bij aan dit evenement en schalde onze naam regelmatig nadrukkelijk uit de speakers en hadden we mooie reclameborden langs het parcours. Al met al een geslaagd evenement waar we graag onderdeel van uitmaken.

Hebt u ook een ontwikkelvraagstuk in Etten-Leur of omgeving? Schroom niet om ons te benaderen. Wij ontwikkelen werkruimte, leefruimte en woonruimte, iDea Compact :”van idee naar realiteit” 

Menu