Ad Wirken met welverdiend pensioen

iDea Compact verder zonder Ad Wirken

In 2022 besloot Ad, hij werd toen 67 jaar, om nog één jaar te blijven werken, maar daarna van zijn rust te gaan genieten. Nu is dat moment, vanaf 1 juli 2023 jl. aangebroken. Ad bedankt alle relaties en vrienden voor de goede samenwerking en het vertrouwen wat zij iDea Compact schonken.

Het team iDea heeft de afgelopen jaren een sterk en gezond bedrijf opgebouwd, wat met ongewijzigde toewijding door Edwin Smits en Ivo van Beek voortgezet zal worden. Op deze manier wil iDea al haar bestaande en toekomstige relaties met dezelfde vakmanschap blijven bedienen.

Wij bedanken Ad voor zijn tomeloze inzet en de prettige samenwerking en wensen hem alle goeds voor de toekomst.

Edwin Smits en Ivo van Beek

 

” Persoonlijk woordje van Ad

44 jaar geleden studeerde ik af als civiel ingenieur in Delft met een hoop theoretische kennis op zak. In de verschillende functies welke ik daarna in de bouwsector en het vastgoed mocht bekleden leerde ik de benodigde praktijkkennis van meer ervaren collega’s erbij.

De bouw en vastgoedwereld bleek een wereld van hard werken, goede relaties opbouwen met collega’s, relaties en opdrachtgevers. Ik heb daarvan tot op de dag van vandaag van genoten. Het zal wennen zijn voor mij om deze warme contacten minder intensief te beleven. Maar het leven gaat verder en ik kijk daar ook naar uit.

Ik bedank hierbij eenieder met wie ik de afgelopen jaren samen mocht werken en ik wens Edwin en Ivo een succesvolle voortzetting van iDea Compact toe.

Met vriendelijke groet

Ad Wirken “

Menu